طریقه نگارش چکیده مقاله برای ارائه در نشریات بین المللی
چکیده مقاله: Abstract
در بسیاری از مجلات علمی، لغت چکیده ی مقاله معنی خلاصه را دارد. اما اگر سری به لغت نامه بزنیم می بینیم که خلاصه و چکیده معنای متفاوتی دارند. در بسیاری از متون علمی و مجلات هم این دو واژه به یک معنا و مفهوم استفاده می شوند، که البته این موضوع عمومیت نداشته و ژئرنال های معتبر میان چکیده و خلاصه ی مقالات تفاوت قائل هستند.
شروع هر تحقیق و کار پژوهشی ای چه از نوع دانشگاهی باشد و چه از نوع سازمانی و شرکتی، با طرح یک سوال در ذهن یک دانشجو یا مدیر یا یک مقام سیاسی شکل می گیرد.
پایان نامه هم مثل بسیاری از پروژه های دیگر به همین منوال است و نیاز به یک سوال تحقیق دارد.
این مطلب را بر اساس تجربیات خودم و نکاتی که در طول نگارش پایان نامه از اساتیدم آموختم برای شما دانشجویان عزیز نوشتم با امید اینکه با کمترین خطا بتونید بهترین پایان نامه را نگارش کنید و با بالا ترین نمره فارغ التحصیل شوید.
جولیوس اسپرینگر جوان 25 ساله ی آلمانی بود که در 1842 و درست در روز تولدش کتاب فروشی اسپرینگر را در برلین افتتاح کرد.
اسپرینگر این کتاب فروشی محقر را به مرور گسترش داد و به انتشارات تبدیل کرد. با گسترش روز افزون این انتشارات در 1924 شعبه ای از آن در پایتخت اتریش، وین و در 1964 در نیویورک افتتاح شد.
در نهایت و طی ادغام این شرکت با انواع شرکت های دیگر در سال های متمادی، در سال 2004 شرکت اسپرینگر امروزی شکل گرفت که نام اصلی آن Springer Science-Business Media است.
لوگوی اسپرینگر به شکل یک اسب جنگی است که از معنای اسم بنیان گذار آن جولیوس اسپرینگر برگرفته شده است.
ISI مخفف Institute For Scientific Information است. این نام که به موسسه ی اطلاعات علمی نیز شهرت دارد در سال 1960 توسط یوجین گارفیلد تاسیس شد. گارفیلد دکترای شیمی از دانشگاه پنسیلوانیا دریافت کرده است. البته این موسسه قبل تر از این تاریخ نیز وجود داشت ولی به نوعی در این سال تغییر نام داد.
گارفیلد در 1992، به علت بیماری و عدم توانایی در اداره ی شرکت، ISI را به شرکت تامسون فروخت. در 2002 شرکت تامسون شرکت رویترز را هم خریداری کرد و در نیویورک یک دفتر مرکزی با نام شرکت تامسون رویترز تاسیس کرد.
لوئیس الزویر در 1580 میلادی یک چاپخانه ی خانوادگی را در هلند با نام خانوادگی الزویر تاسیس کرد. در 1880 میلادی یعنی 300 سال بعد از آن تاریخ این چاپخانه ی خانوادگی به یک کمپانی بزرگ تبدیل شد و فعالیت هایش را رسمی کرد. این انتشارات امروزه به یکی از دو قطب اصلی علمی دنیا در کنار ISI امریکا، در پایتخت هلند، آمستردام مشغول فعالیت است. امروزه الزویر به بیش از 30 میلیون محقق، پژوهشگر، دانشمند و دانشجو از سراسر جهان خدمات علمی ارائه می دهد. نزدیک به 7000 کارمند در 24 کشور دنیا دارد و 6000 نویسنده هم با این کمپانی بزرگ همکاری می کنند. تا به امروز بیش از 20 هزر جلد کتاب از بهترین و معتبر ترین کتب علمی دنیا و 2700 مجله توسط این انتشارات بزرگ منتشر شده است.
پرسشنامه متشکل از سوالاتی به شکل کتبی است که پاسخ دهندگان، پاسخ های خود را مبتنی بر گزینه های خاصی که مشخص شده، در آن وارد می کنند. پرسشنامه برای جمع آوری اطلاعات ابزار بسیار کارآمدی است. به خصوص برای محققینی که دقیقا متغیرهای خود را شناسایی کرده و روش های اندازه گیری آنها را بررسی کرده اند. پرسشنامه ها را می توان به روش های حضوری، پست کرده و یا الکترونیکی در اختیار پاسخ دهندگان قرار داد.
1- خوشه سازی فرضیات یا پرسش های پژوهش برای مطالعه و بررسی موضوع مورد نظر پژوهش، می باسیت به بررسی فرضیات و پرسش های پژوهش پرداخت. برای بررسی فرضیاتپژوهش نیز باید عناصر موجود در آن بررسی شود. عناصر موجود در فرضیات لازم است خوشه سازی یا خوشه بندی شوند، این کار به معنای خرد و ریز کردن عناصر موجود در فرضیات است. برای خوشه سازی در ابتدا، کلمات و واژگان کلیدی را استخراج کرده و بعد تا جای امکان خرد می کنیم و در نهایت ارتباط بین واژگان را هم خارج کرده و تا حد نیاز پژوهش خرد و ریز می کنیم.
نگارش مقاله مروری به نظر بسیاری از پژوهشگران و محققان کاری سهل و ممتنع است یعنی هم می تواند آسان و هم در عین راحتی خیلی سخت باشد. آسان بودنش از جهت این است که نیاز به انجام یک پژوهش از ابتدا تا انتها نیست ( پژوهش اصیل ) و سخت بودن آن از جهت اینکه لازم است به موضوع تسلط خوب و کافی داشته باشیم. همه می دانیم که مقاله ی مروری مقاله ای است که نظرات و نتایج محققینی را که پیرامون یک موضوع خاص پژوهشی انجام داده اند گردآوری کرده و البته نویسنده ی مقاله ی مروری هم می تواند انتقادات و تحلیل های شخصی را به آن اضافه کند. با پیروی از گام های زیر می توانید یک مقاله ی مروری بنویسید: